Miért lehet az, hogy sütés után szétesik a kenyerem ha vágni próbáljuk?
Figyelt kérdés
2012. aug. 12. 12:15
2/4 A kérdező kommentje:
Összegyúrom a lisztet a vízzel, sóval, cukorral, kelesztem egy órán át, majd megformázom , lekenem a tetejét tejjel v. vízzel és megsütöm.
2012. aug. 13. 12:55
3/4 A kérdező kommentje:
Ja meg persze élesztőt is rakok bele
2012. aug. 13. 14:07
4/4 anonim válasza:
Milyen liszt, mennyi a többi hozzávaló? kovászt használsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!