Meggylevesbe milyen ízű pudingpor kell?
Én minden gyümölcslevesbe főzős vaníliás pudingport szoktam rakni. A meggy és a szilvalevesbe szoktam még egy kis rumot vagy aromát tenni. Nagyon finom vele.
De szerintem ha puncspudingot teszel bele, azzal sem fogod elrontani.:-) Lehet hogy kipróbálom én is.
Egyébként mivel forrón szokták besűríteni, ezért főzős pudingport szoktak bele rakni.
Én vaníliásat vagy tejszín ízűt szoktam bele tenni:)
Főzős pudingot:)
Én is főzős vaníliásat szoktam beletenni. Tejjel is jó habarni, de pudinggal sűrűbb lesz.
Nekem a puncs furcsa kombináció, mivel fahéjjal és szegfűszeggel szoktam még ízesíteni, és ezekhez nekem nem illik a puncs íz.
Általában vaníliásat használunk, de nem fogja elrontani a puncs sem. Gondolom nem árulok el nagy titkot... puncsos íze lesz.:)
Ha főzöd a gyümilevest, főzős pudingporral sűrítsd.
Ha hidegen kevered, akkor hidegen keverhetőst használj, ennyire végtelenül egyszerű a képlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!