Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel szoktátok tölteni a gombát?

Mivel szoktátok tölteni a gombát?

Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 14:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Juhtúróval, vagy csirkemellel. Ki is lehet rántani utána.
2009. júl. 20. 14:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajttal is finom, rakhatsz bele füstölt sajtot is, mi szalonnába szoktuk betekerni és úgy sütjük ki.
2009. júl. 20. 14:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Én általában csirkemájat teszek bele,panírozom és kirántom---fincsi nagyon:))
2009. júl. 20. 14:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
juhtúrót rakok bele, arra egy kis húsos szalonnaszelet (vékony), rá lilahagyma karikára vágva vagy kockázva, arra esetleg trappistasajt (ez nem igazán fontos). Így be a grillbe vagy sütőbe, olívaolajat alá, nagyon finom szokott lenni :)
2009. júl. 20. 15:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Én csak 1x csináltam,ha jól emlékszem májkrémet kevertem össze felkockázott fött tojással,pirosarannyal,petrezselyemmel,pici hagymával,sóval. Sütöbe megsütöttem,finom lett. Ja,a gomba szárát azért nem tettem bele,mert azt meg egy másik töltelékbe tettem,amit csirkemellbe gönygöltem. De ha belerakod szerintem ugy is jó lesz.
2009. júl. 20. 16:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Én úgy készítem, hogy a kitört tönköket apróra vágom, felkockázott hagymával és fűszerekkel megpárolom, összekeverem 3/4-ig főtt rizzsel, felkockázott füstölt sajttal, és beletöltöm a gombafejekbe. A gombát szorosan egymás mellé rakom egy akkora edényben, hogy épp beleférjen, és kicsit magasabb legyen mint a gomba. Nem túl sűrű besamelmártást öntök rá, és beteszem a forró sütőbe kb. 40 percre. Krumplipürével mennyei.
2009. júl. 21. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!