Hány órát szoktatok a számítógép előtt tölteni?
Faterom szerint én sokat gépezem pedig csak napi 4 órát.
Ha szemüveges vagy pls írd le hányas dioptriájú.
A szünetbe előfordult hogy 10 órákat gépeztem. 2 és egynegyedes a szemüvegem, rövidlátó vagyok.
15/f
régebben 5-6 órát, manapság 3-4-et. Tavaly váltottam le a CRT-met LCD-re.
Nagyon jó a szemem, mind a kettő.
Hétköznap kb egy óra, mert én olyan vagyok, hogy amit kell, azt megtanulom. Most is mindjárt megyek... :)
Szünetekben haverozáson, sudokuzáson, és ha olyan időszakom van, olvasáson kívül folyton gépezek. Sulis hétvégéken a 4-5 óra szabadidőmben csak gépezek, mert mire 1. elolvasom a barátnőm blogját 2. kicsit fórumozok 3. farmville-zek; akkor már nagyjából le is telt a 4-5 óra, főleg, mert közben kimászkálok; képet szerkesztek, stb.
A szemem nem jó, de nem ezért! A szemüveghez nem értek, de gyenge kell még; távollátást segítő. (Bocsi szemhez végképp nem értek).
(Amúgy kérdezem én: miért jobb sokak szerint a TV-zés? Én őszintén nem nézek sorozatokat, filmet is ritkán... És sokan megszólnak... S még egy ilyen ember nincs. Miért? A legtöbbek által nézett filmek/sorozatok se építőek, sőt, sokszor rombolnak...)
17/L
Köszönöm a válaszokat.
Nekem a monitoromon max 60 hertz et lehet állítani.
És nekem -8.5 ös mind két szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!