Elakadtam, mit csináljak? Mit kell csinálni a sütöformával? (vagy mi az) Kivajazni, belisztezni. Ugye?
Szia!
Vagy vajazod és lisztezed, vagy selyempapírral (vagy sütőpapírral) béleled a tepsi alját.
Üdv!
Szia!
Ki kellett volna venni a hűtőből még reggel. Mindegy, egy ici-picit tedd be a mikróba, de figyeld, ne olvadjon meg. A margarin úgy jó sütéshez ha szobahőmérsékletű, azaz puha.
Üdv!
Szia!
Először is Boldog szülinapot! :)
Másodszor - most olvastam az előző kérdésed - ez egy piskóta jellegű tészta, így mindegy, hogy vaj+liszt megoldást választod, vagy a selyempapírt. Ha az utóbbit, akkor sütés után várd meg, míg hül a tészta, azután borítsd ki óvatosan, és apapírt húzd le róla. Aztán visszafordítás, és mehet rá a túrókrém és a fantás puding.
Üdv!
Ui.: a habosra kikeverés pedig azt jelenti, hogy jó alaposan kikevered a cukrot a margarinnal (ha tudod géppel) úgy, hogy kissé habos állagú, könnyű krémet kapjál.
Szia!
Ronda süti nincs, csak avantgarde stílusú vagy küllemű! És akinek nem tetszik, az süssön magának jobbat! :)
Ne izgulj, majd belejössz, és amikor a dobos tortát fogod sütni, akkor mosolyogva fogsz visszaemlékezni erre a sütire.
Minden jót!
Ui.: nem hinném, hogy nem jut eszébe a családnak, hogy ma van a nagy nap :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!