Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Grillezésre bevállt tippek?...

Grillezésre bevállt tippek? (Grillpác)

Figyelt kérdés
Nézegettem a google sok ilyet kidob de nem tudom melyiket is lenne érdemes választani. Ki milyen grill pácot szokott otthon készíteni ami be is vállt és isteni finom? (Csípőset nem szeretjük).

2012. aug. 7. 19:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Oliva, apróra vágott hagyma, curry, worchester/szója szósz, cayenne bors

Oliva, mustár, hagyma, fokhagyma, oregánó

2012. aug. 7. 19:35
 2/6 anonim ***** válasza:
cayenne-ből kevéske csak ,így nem csíp, gyerekek is megeszik
2012. aug. 7. 19:36
 3/6 doboszoli ***** válasza:

Ha nem akarod túlragozni, keverj össze 1/3 rész mustárt, 2/3 ketchuppal,némi borssal, ezzel vastagon kend be a húst.

Pár nap a hűtőben, és süthető.(Term. olajjal lezárni!!)

2012. aug. 7. 20:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát... főleg a ketchupban elég furi dolgok vannak...

Ennél már az is jobb, ha veszel grill fűszersót vagy grillpácot, és a zacsin lévő leírás szerint befűszerezed a húst. Abban "csak" nátrium-glutamát van, ami nem annyira jó, de az a ketchupban is benne van.

Lehet kapni Naturella márkát is, abban nincs nátrium-glutamát sem, csak só és fűszer, ha jól emlékszem.

2012. aug. 7. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem nagy kedvencem: mustár, majoránna, fokhagyma, só, bors, olaj keverékével megkent hús.

Egy másik, amit szintén nagyon szeretek: rozmaring, fokhagyma, só, bors.

A mustáros sertés húshoz finom szerintem, a rozmaringost pedig csirkéhez szoktam használni.

2012. aug. 7. 22:19
 6/6 anonim válasza:
mustár+flekken+olivaolaj félnapig áll, majd baconszalonnával sütni :)
2012. aug. 9. 02:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!