Grillezésre bevállt tippek? (Grillpác)
Oliva, apróra vágott hagyma, curry, worchester/szója szósz, cayenne bors
Oliva, mustár, hagyma, fokhagyma, oregánó
Ha nem akarod túlragozni, keverj össze 1/3 rész mustárt, 2/3 ketchuppal,némi borssal, ezzel vastagon kend be a húst.
Pár nap a hűtőben, és süthető.(Term. olajjal lezárni!!)
Hát... főleg a ketchupban elég furi dolgok vannak...
Ennél már az is jobb, ha veszel grill fűszersót vagy grillpácot, és a zacsin lévő leírás szerint befűszerezed a húst. Abban "csak" nátrium-glutamát van, ami nem annyira jó, de az a ketchupban is benne van.
Lehet kapni Naturella márkát is, abban nincs nátrium-glutamát sem, csak só és fűszer, ha jól emlékszem.
Nekem nagy kedvencem: mustár, majoránna, fokhagyma, só, bors, olaj keverékével megkent hús.
Egy másik, amit szintén nagyon szeretek: rozmaring, fokhagyma, só, bors.
A mustáros sertés húshoz finom szerintem, a rozmaringost pedig csirkéhez szoktam használni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!