Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a neve a sütinek?

Mi a neve a sütinek?

Figyelt kérdés
Anno osztálytársam anyukája csinálta,nem tudom a nevét, de imádtam. Csokis, nem is tésztája inkább nagyon sűrű krémje volt, benne rizibizi-vel(azok a színes puffasztott vmik), és őzgerinc formába csinálta. Nem tudjátok h mi a neve? És hogy hogy kell elkészíteni? Bár a neve is elég, majd neten utána nézek. Köszönöm.
2008. máj. 8. 16:28
 1/3 anonim ***** válasza:
95%

csokis rizs

de a hideg kutya is hasonló csak ostya kell bele.

2008. máj. 8. 16:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Hello! Nem tudom erre gondoltál e, én sűrűn csinálok ilyet.

Rizses csoki

Hozzávalók:

25 dkg margarin,

2 evőkanál kakaó,

20 dkg porcukor,

1 dl víz,

2 csomag vaníliás cukor,

20 dkg sovány tejpor,

1 csomag puffasztott rizs,

1 evőkanál zselatinpor,

2 evőkanál víz

A margarint, 2 evőkanál kakaót, 20 dkg porcukrot, 1 dl vizet és a 2 csomag vaníliáscukrot felmelegítjük és csomómentesre elkeverjük. Közben 2 evőkanál vizet 1 evőkanál zseletinporral összekeverünk és felforralunk. A kettőt összekeverjük, hozzákeverjük a 20 dkg sovány tejport, majd az 1 csomag puffasztott rizst. Őzgerinc formát folpackkal kibélelünk, beleöntjük a masszát, betakarjuk, és a mélyhűtőbe tesszük.

2008. máj. 8. 18:11
 3/3 anonim ***** válasza:
az zizi, nem rizi-bizi xD A rizi-bizibe borsó van haha
2010. jan. 14. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!