Mi a neve a sütinek?
Figyelt kérdés
Anno osztálytársam anyukája csinálta,nem tudom a nevét, de imádtam. Csokis, nem is tésztája inkább nagyon sűrű krémje volt, benne rizibizi-vel(azok a színes puffasztott vmik), és őzgerinc formába csinálta. Nem tudjátok h mi a neve? És hogy hogy kell elkészíteni? Bár a neve is elég, majd neten utána nézek. Köszönöm.2008. máj. 8. 16:28
1/3 anonim válasza:
csokis rizs
de a hideg kutya is hasonló csak ostya kell bele.
2/3 anonim válasza:
Hello! Nem tudom erre gondoltál e, én sűrűn csinálok ilyet.
Rizses csoki
Hozzávalók:
25 dkg margarin,
2 evőkanál kakaó,
20 dkg porcukor,
1 dl víz,
2 csomag vaníliás cukor,
20 dkg sovány tejpor,
1 csomag puffasztott rizs,
1 evőkanál zselatinpor,
2 evőkanál víz
A margarint, 2 evőkanál kakaót, 20 dkg porcukrot, 1 dl vizet és a 2 csomag vaníliáscukrot felmelegítjük és csomómentesre elkeverjük. Közben 2 evőkanál vizet 1 evőkanál zseletinporral összekeverünk és felforralunk. A kettőt összekeverjük, hozzákeverjük a 20 dkg sovány tejport, majd az 1 csomag puffasztott rizst. Őzgerinc formát folpackkal kibélelünk, beleöntjük a masszát, betakarjuk, és a mélyhűtőbe tesszük.
3/3 anonim válasza:
az zizi, nem rizi-bizi xD A rizi-bizibe borsó van haha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!