Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egészséges étel?

Egészséges étel?

Figyelt kérdés
Tudtok olyan receptet küldeni ami könnyen elkészíthető és egészséges? keresgéltem a neten, de csak bonyolultat találtam...Most 17 vagyok szóval nem vagyok annyira jártas az ételekkel.inkább csak a süteményekben. :)

2012. aug. 5. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Pl.

csirkemell (vagy pulykamell) sózva, borsozva, fokhagymával bekenve megpárolod. Mellette párolhatod a zöldség köretet = répa, zöldbab, karfiol, kukorica (amit akarsz, vagy ami van)

Esetleg mellé készíthetsz egy kis párolt (főtt) rizst.

Elébe készíthetsz egy kis gyümölcs-levest, lehűtve fincsi lesz.

2012. aug. 5. 22:36
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :) Kicsit időigényes,de annyira nem nehéz elkészíteni. :)
2012. aug. 5. 22:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Sütőzacskó mennyire szimpi? Abba csak bele kell dobálni a befűszerezett húst, zöldséget, lezárni, megszurkálni és 30-45 perc alatt kész lesz a sütőben. Nem mellesleg mosogatni sem kell utána :)

Mellé egy zacskó barna rizs pici olívaolajjal és kész.

Ennél egyszerűbb és egészségesebb dolgot nem nagyon tudok elképzelni :)

2012. aug. 6. 15:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja, gyümölcs"levest" pedig úgy is lehet, hogy fagyasztott gyümölcsöt teszel a turmixgépbe, hideg tejet öntesz hozzá, kis citrom/lime lével és mézzel/cukorral/édesítővel, esetleg fahéjjal ízesíted és kész. Ha nem számítanak a kalóriák, akkor egy kis tejszínhab vagy vaníliafagyi mehet a tetejére tálaláskor.
2012. aug. 6. 15:07
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :D A kalóriának csak örülök mert rám fér a hízás.. :D
2012. aug. 7. 08:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha hízni akarsz, akkor nem feltétlen kell párolnod a husikat, lehet azt zsíradékban (olajban) is sütni. Nem feltétlenül kell csirke-mellét, lehet tarját, vagy éppen combot is készíteni, a karaj hasonlóan száraz hús, mint a csirke mell.
2012. aug. 7. 08:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem szoktuk párolni a húst.mindig is olajban sütöttük.Csak, hogy én semmitől se hízok.. :/
2012. aug. 27. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!