Kacsamájat sütnék holnap. De hogyan?
Figyelt kérdés
Mitől lesz a legjobb, legfinomabb?
Hogy süssem, mivel fűszerezzem stb.?
2009. júl. 18. 20:05
1/4 anonim válasza:
Liba v. kacsazsírban, amennyi ellepi. Néhány gerezd fokhagyma és egy vöröshagyma kell még bele, némi fehérbors. Só csak amikor már készen van. Felteszed a tűzre és nagyon alacsony hőfokon (takarékon) legalább egy óra hosszat sütöd. Ekkor kívül ropogós, belül rószaszín lesz, puha, akár kenyérre is kenhető. Akkor jó, ha egyet kiveszel és óvatosan megszúrod és nem jön ki belőle lé. Ha nagyobb hőfokon sütöd, kívül ugyan ropogós lesz, de belül barnává színeződik és morzsalékos lesz. Ha készen van, csak akkor sózd meg, de még jobb, ha csak a tányéron sózod. Vigyázni kell, ne égjenek meg a hagymák.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Ha nincs kacsazsírom disznózsírral is csinálhatom, nem rontja el?
2009. júl. 18. 20:23
3/4 anonim válasza:
Csinálhatod,nem rontja el,csak kacsazsírral jobb.Én nem szoktam hagymát tenni hozzá,csa magában sütöm,és készen fűszerezem borssal,fokhagymaporral,sóval.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. júl. 19. 08:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!