Csokolade vagy vanilia pudingos tejberizs a finomabb? Melyiket csinaljak inkabb?
Hat vaniias lett.:))
Mar hul lent..reggelire pont jo hideg lesz.:))) persze azert beleettem melegen is picit.:$:)
Attól még megkérdezhetem?? Megengeded????
Nem tudtam dönteni...mind a kettőt szeretem..és gondoltam, amiből több lesz...de nem fogok majd pont neked magyarázkodni.
Ha nem tetszik nem kell rákattintani...nem?
...és ha többen mondják azt, hogy ugorj a kútba, ... kevesebben pedig, higy nem...., akkor beleugrassz???
Bocsánat, de nem bántani akartalak, de a kérdésed annyira banális volt, hogy nem tudtam szó nélkül hagyni. Azt főzd,amit szeretsz, elvégre magadnak (magatoknak) főzöl, és olyat, amit TE szeretsz, nem pedig amit "mi".
Jajjjj...komolyan...annyi hulye kerdes van itt..pont ez kell hogy zavarjon??? Ha mindennel igy foglalkoznek, ami zavar/nem tetszik amr meghulyulnek.
Amugy mint irtam mindegyiket szeretem..nem tudtam dobteni..gondoltam, amire tobben szavaznak olyat csinalok. Mindegy mire ment volna a tobb...mindegyiket szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!