Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csokolade vagy vanilia pudingo...

Csokolade vagy vanilia pudingos tejberizs a finomabb? Melyiket csinaljak inkabb?

Figyelt kérdés

2012. júl. 29. 19:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
áhh nehéz kérdés:) vanilliás egy nagyon picit jobb:)
2012. júl. 29. 19:44
 2/10 A kérdező kommentje:
Altalaban mindig azt csinalok...a csokisra kivi lennek...de vhogy a vanilia a legjobb. Kivi vok ti hogy gondoljatok. Bevalaljam-e a csoki pudingosat.:)
2012. júl. 29. 19:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem is a vanilia a nyerő:)
2012. júl. 29. 20:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Csokoládés!!!Én csokifüggő vagyok,imádom a csokoládés pudingot is:)
2012. júl. 29. 20:10
 5/10 A kérdező kommentje:

Hat vaniias lett.:))

Mar hul lent..reggelire pont jo hideg lesz.:))) persze azert beleettem melegen is picit.:$:)

2012. júl. 29. 23:07
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Hát marha nagy dilemma te kérdésed.... Legközelebb javaslom, hogy főzz érzésre. Amelyik ízt szereted, azt főzd. Mi nem vagyunk a helyedben, nem nekünk főzöl.
2012. júl. 30. 18:16
 7/10 A kérdező kommentje:

Attól még megkérdezhetem?? Megengeded????

Nem tudtam dönteni...mind a kettőt szeretem..és gondoltam, amiből több lesz...de nem fogok majd pont neked magyarázkodni.

Ha nem tetszik nem kell rákattintani...nem?

2012. júl. 30. 19:12
 8/10 anonim ***** válasza:

...és ha többen mondják azt, hogy ugorj a kútba, ... kevesebben pedig, higy nem...., akkor beleugrassz???

Bocsánat, de nem bántani akartalak, de a kérdésed annyira banális volt, hogy nem tudtam szó nélkül hagyni. Azt főzd,amit szeretsz, elvégre magadnak (magatoknak) főzöl, és olyat, amit TE szeretsz, nem pedig amit "mi".

2012. aug. 4. 01:09
 9/10 A kérdező kommentje:

Jajjjj...komolyan...annyi hulye kerdes van itt..pont ez kell hogy zavarjon??? Ha mindennel igy foglalkoznek, ami zavar/nem tetszik amr meghulyulnek.

Amugy mint irtam mindegyiket szeretem..nem tudtam dobteni..gondoltam, amire tobben szavaznak olyat csinalok. Mindegy mire ment volna a tobb...mindegyiket szeretem.

2012. aug. 4. 09:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Úgy legyen!
2012. aug. 9. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!