Cukkiniből mit és hogyan?
Figyelt kérdés
Van itthon cukkini, sajt,tojás,kis sonka,és maradt tegnapról egy kis lecsó is. Mit csinálhatnék ezekből? Valami töltött cuccot? lelkes amatőr vagyok :d2012. júl. 28. 15:32
1/5 anonim válasza:
Én kirántva szeretem majonézes salátával, de csinálhatsz töltött cukkinit is, töltheted a lecsóval, de sajtos-sonkás is finom kis reszelt sajttal. Itt találsz sok töltött cukkini receptet.
2/5 anonim válasza:
Cukkinifasírt
Mi petrezselyemmel szoktuk. Nagy kedvenc, még apukám is imádja, pedig neki az nem étel, amiben nincsen hús. :)
De a csak simán a lecsót is feldobhatod vele, akkor karikázd fel, majd negyedeld, kicsit süsd elő, majd mehet rá a lecsó, átforgatod, ennyi.
3/5 anonim válasza:
Én vajon szoktam megsütni (karikákra vágva), és teszek rá reszelt sajtot. A sonkát is megpiríthatod, és ráteheted azt is.
A lecsóra lehetne ütni tojásrántottát, és a sonkát is rá lehet rakni, a végén sajtot olvasztani rá.
Én alapvetően a sült zöldséget tejföllel-sajttal szoktam enni...)
4/5 anonim válasza:
tudom legegyszerűbb,de nekem is rántva a kedvencem,pont ma csináltam,sültkrumplival meg sajtos-borsósalátával,hm még azt is vacsizzuk,meg holnap is azt esszük olyan sok lett.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, végül sajtkrémes-tojásos-eidamis töltött cukkinit csináltam, egész jó lett :)
2012. júl. 28. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!