Cukkiniből mi a legjobb étel?
Én hagymát olajon megpárolom. Rakok bele vékony csíkokra vágott csirkét és tovább párolom (+ fűszerek). Majd mehet bele a kockákra vágott cukkíni.
Egy lábosban a kuszkuszt előkészítem. Mikor kész van a hagymás csirkés cukkínis "ragu" akkor belerakom a serpenyőbe a megpárolt kuszkuszt és kicsit átpirítom.
Tálaláskor joghurtal leöntöm.
Cukkiniből lehet főzeléket csinálni-mint a tökfőzeléket! És fel lehet használni uborka gyanánt,salátának,de télire savanyúságnak elrakva is kiváló! Ezen felül én a párolt zöldségek közt is el tudom képzelni,illetve rakott cukkini ként-ahogy a rakott karfiolt csinálod. Hú,meg is jött az étvágyam!! :-)
Remélem tudtam segíteni!! :-)
Szálára vágott vöröshagymát, karikára szelt zöldpaprikát megdinsztelsz, a kockára vágott cukkinit beleborítod, só, bors, egyéb fűszerek ízlés szerint összepárolod.
Vagy ehhez adsz főtt rizst, tésztát, hasonlót, vagy ráütsz így ahogy van 1-2 tojást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!