Milyen sütit tudnék ezekből kihozni?
Figyelt kérdés
Van itthon meggybefőtt,van.puding,tej,kakaó..ötletek?:)2012. júl. 28. 15:10
1/8 anonim válasza:
kakaós meggyes piskóta,ha van tojásod is :) tetejére kenhetsz pudingot.
3/8 anonim válasza:
Nézz utána egy egyszerű csokis muffinnak, amibe tehetsz pudingot/meggyet.:)
Vagy csokis browniet meggyell/pudinggal.:)
4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a gyors válaszokat!:) A rakott palacsintánál a meggyet a tésztába vagy a krémbe rakjam?
2012. júl. 28. 15:26
5/8 anonim válasza:
Én csinálnék kakaós piskótát, rá vaníliás puding, amibe beledobálod a meggyeket. Vagy összedarabolod a piskótát, egy réteg a piskótadarabokból, egy réteg puding, bele meggy...megint ez, és akkor lehet kanalazni :) ismerős néni ezt babapiskótával és erdei gyümölcs mixxel szokta csinálni, külön kis tálakban, aztán a végén belenyomja a tejszínhabot kisebb adagokban össze-vissza...nagyon fini :)
6/8 anonim válasza:
Rakott palacsintánál meg természetesen nem a tésztába kell a meggyet tenni... :) úgy hogy sütnéd meg? :)
7/8 A kérdező kommentje:
Jó,tényleg hülye kérdés volt:D
2012. júl. 28. 15:34
8/8 anonim válasza:
Én a palacsintát megtöltöm vanília pudinggal és a meggyel, de a meggybefőtt levével főzött vanília punding is nagyon finom, szoktam a pudingpor felét tejjel, másik felét meggylével megfőzni, a kétféle krém nagyon finom együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!