Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hol tudok libacombot vásárolni...

Diabla kérdése:

Hol tudok libacombot vásárolni, van a húsboltokban vagy áruházakban vagy előre meg kell rendelni?

Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 13:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az Auchanban már láttam többször is.
2012. júl. 28. 13:21
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen , ettől félek én is h csak pesti üzletekben van kisvárosban élek , van több húsbolt, tesco , félek ezeken a helyeken nem fogok kapni
2012. júl. 28. 13:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Nagyobb húsboltokban, vásárcsarnokokban lévő baromfiboltokban, Auchan, Tesco.
2012. júl. 28. 13:47
 4/9 anonim ***** válasza:
64%
Ahol Kuglert lehet kapni, ott van libacomb is.
2012. júl. 28. 14:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Azért a libacomb nem olyan nagy dolog. Miért ne lenne kisvárosi húsboltban? Biztos, hogy van, meg bárhol ahol van hús osztály, tesco..stb..
2012. júl. 28. 14:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem fogsz találni, én egy 7000 fős városban élek és itt van a hentesnél - pedig nem egy jól ellátott város, pl. a zöldségesnél nem lehet venni olyan "luxuscikket", mint a spenót. De ha a hentesnél maradunk, pl. bőrös malachús nincs, velő nincs, stb.
2012. júl. 28. 15:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Azt lehagytam, hogy ha nem találsza hentesnél vagy a Tescoban, akkor szerintem vagy a hentes, vagy más kisboltos hoz neked, ha megkéred. Nálunk legalábbis a sarki élelmiszerboltba az eladó még mosógépet is hoz, ha azt kérdnek tőle :D (Volt már rá példa)
2012. júl. 28. 15:54
 8/9 doboszoli ***** válasza:

Ma 14:31!

RESPECT!!!

2012. júl. 28. 16:27
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2012. júl. 28. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!