Melyik áruházban, áruházakban lehet venni-cserélni a habpatront! És mennyibe kerül ha először veszem és mennyibe ha cserélem?
Figyelt kérdés
2011. jan. 22. 17:54
1/8 anonim válasza:
Állítólag megszűnt a habpatron, legalábbis nekünk 4 boltban is ezt mondták nemrég, mikor cserélni akartuk :-(
2/8 A kérdező kommentje:
nem szünt meg a gyártása csak nem hoznak a boltokba mert nincs rá kereslet sajnos.pedig szerintem sokkal finomabb!a neten találtam,lehet is rendelni,csak a szállítási díj 4-szer annyiba kerül mint maga az áru lenne:( csak akkor miért árulnak tejszínt amit bele kell önteni ha nem tudom használni,mert legfeljebb a tiramisuhoz lehet használni még ha jól tudom.
2011. jan. 23. 13:51
3/8 anonim válasza:
Másra is lehet használni a tejszínt :-)
Pl. felverheted habverővel habnak, jobb híján.
Gondolom már mindenki a flakonos habspray-t használja, ezért nem fogyott a hagyományos. Ez van :-(
4/8 anonim válasza:
A Tescoban van!!! Mi a szódához szoktunk venni és mellette van a polcon habpatron is, kicsit eldugva, felmosóvödrök, rongyok társaságában. Az árát nem néztem, de a csere díja elenyésző. 200-300 forint lehet egy csomag.
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! megyek megnézem .köszi!
2011. febr. 10. 13:47
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Mivel habszifonokat is gyártanak, ezért nem valószínű, hogy megszűnt volna a patronok gyártása.
8/8 anonim válasza:
Én már írtam, de mi is veszünk patront azóta is a Tescoban és ott van mellette a habpatron is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!