1/4 anonim válasza:
Fazékba sütőbe, előtte egy deci ecettel körbe az edényt, fedő nem kel rá. Ezt így már én próbáltam nagyon jó lett. Recept nem tudom van e neten róla, mivel még nekem szeptbe lesz szilvám.
2/4 anonim válasza:
Anyukám is így főzi, ahogy előttem írták. A receptet a neten találta, de azt ne kérdezd, hogy hol... Biztos fent van sok helyen.
3/4 anonim válasza:
A szilvát daráld meg. Tedd bele az ecettel kiöblített tepsibe,és tedd a sütőbe. Alacsony fokozaton hagyd rotyogni. Amikor már kezd sűrűsödni,akkor tedd bele a cukrot és főzd tovább míg elég sűrű lesz.. Időnként nem árt megkeverni. Csak rendes cukrot keverj bele,ne befőző cukrot. Az tele van zselatinnal.
Más lekvárt is készíthetsz ugyanígy.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a recepteket ki fogom probálni
2012. aug. 3. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!