Milyen vaj kell a csoki olvasztásához?
Figyelt kérdés
2012. júl. 27. 09:48
2/4 anonim válasza:
Sózatlan, bármilyen márka, de jó a margarin, és akár az olaj is.
3/4 anonim válasza:
Semmilyen, ha máznak akarod! Ha süteménybe, akkor sózatlan, magas zsírtartalmú tea- vagy márkázott vaj.
4/4 anonim válasza:
Én sima sütőmargarint szoktam használni, esetleg olajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!