Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A lekváros buktát lefagyasztha...

A lekváros buktát lefagyaszthatom?

Figyelt kérdés

Szombaton készülök sütni, egy csomót. A lányom,és a fiam egésznap nincsenek itthon. Én dolgozom,a férjem is. Ezért mondjuk,hogyha megcsinálom a lekváros bukta tésztáját,(vagy akár a túrósét) Megcsinálom formára,beletöltöm, aztán le lehet fagyasztani? Utánna ha megsütöm, ugyanolyan? Jah,és mennyi ideig lehet a fagyasztóládába? Ugyanezt megcsinálhatom pizzás csigával-sajtos pogácsával-sós pereccel?

Bocsi,sok kérdés.. de nagyon érdekel!:)

2009. júl. 16. 13:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt tudom, hogy a kész buktát lelehet fagyasztani. A nagymamám is szokta. Utána kiengedi, megmikrózza és olyan mint frissen.
2009. júl. 16. 13:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha a tészta nem élesztős,nyersen is lefagyaszthatod.Készen pedig sokáig lehet a fagyasztóban.Én pl.piskótát is szoktam lefagyasztani.Ha kiveszem,leveszem róla a fóliát,ha kienged,akkor megtöltöm.Ha viszont csak vajaskrémmel,vagy tejszínnel készül a torta,készen is lelehet fagyasztani.
2009. júl. 16. 20:00
 3/3 anonim ***** válasza:

tegnap 20:00!A bukta tészta élesztős!!!

Le lehet fagyasztani nyersen is és sülten is.

2009. júl. 17. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!