Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Házavató buliba mit készitsek?

Házavató buliba mit készitsek?

Figyelt kérdés

Két hét múlva házavatót tartunk, kb 30-an lesznek. A kérdésem : mi(ke)t készitsek ennyi embernek? (Kerti grill van, sokat gondolkodtam grillezésen, de.. jelen pillanatban ,ennyi embert figyelembe véve, kissé " nehéz" lenne a sütögetést anyagilag bevállalnunk... :-) )

Van tippetek, illetve, ha nektek volt ilyen bulitok, ti mivel vártátok a meghivottakat?

Köszönöm!

2012. júl. 24. 22:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
26%
Kérd meg őket, hogy hozzanak kaját, bedobjátok közösbe, aztán mindenki azt eszik, amit akar.
2012. júl. 24. 22:07
 2/19 anonim válasza:
49%
PL.gyros,vagy ilyesmi
2012. júl. 24. 22:08
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Padlizsan krem, fasirt, salata, majonezes krumpli,

vagy esetleg hamburger sultkrumplival

2012. júl. 24. 22:32
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

bográcsozás?

fasírt, töltött tojás, stefánia vagdalt, rántott karfiol

majonézes-kukorica, franciasaláta, krumplisaláta, sonkatekercs

bolognai, paprikáskrumpli, lecsó, tarhonyás hús, paradicsomos húsgombóc

muffin, bögrés pikóták, pogácsa, perec

2012. júl. 24. 22:38
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

bográcsba vagy gulyásleves hozzá kenyér, és palacsinta

vagy valami pörkölt krumplival

2012. júl. 24. 23:16
 6/19 anonim ***** válasza:
0%
Ételt! Vagy pirított Balázst!
2012. júl. 25. 00:22
 7/19 anonim ***** válasza:
49%

ha van lehetőség a bográzsozásra és is azt ajánlanám. gulyás, babgulyás, pörkölt, ami a legjobban ( viszonylag olcsón)kihozható 30 főre.

És persze hangulatos is.

2012. júl. 25. 07:27
 8/19 anonim ***** válasza:
63%

Első, Te úgy beszélsz, mint anno anyósom:) "ha jöttök lesztek, ha hoztok esztek":)

Én a meghívott vendéket szeretem hozzám telhető módon vendégül látni.még italból is felkészülök, pedig azt általában hoznak a barátok.

a kérdésre, már írtam, hogy én is bográcspárti vagyok

nyárvíz idején.

2012. júl. 25. 07:32
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Bográcsos köröm-pörkölt krumplival, talán az lesz a legolcsóbb, bár sok a csont benne. Esetleg olcsó még a csülök-pörkölt, azt is sokan szeretik.

Ha készítel utána valami sültet pl. stefániát rizi-bizivel, akinek a zsírosabb pörkölt nem annyira jött be, az is tudjon jólakni.

Süti, pia, és kész is van a jó buli!

2012. júl. 25. 09:23
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi kicsit mexikói-ra vettük a figurát, pont a költségtakarékosság miatt. De mégis szerettünk volna valami színvonalasat.

Csirkeszárnyak voltak friss salátával és kukoricás rízzsel. Vettünk tortilla chipset (kicsit felmelegítettem a sütőben), hozzá csináltam házilag salsa és sajtszószt, babpűrét, padlizsánkrémet + tejfölt raktam még ki.

Desszertnek kávé volt fagyival. Aki nem kért kávét ette a fagyit.

Volt házi szörp, házi limonádé, búzasör, bor, rose. Kértem kölcsön hatalmas turmixgépet és azon gyártottam a margarítát (de szóltunk a vendégeknek, hogy hozzanak magukkal a kedvenc tequilajukból).

2012. júl. 25. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!