A lekvárt milyen olcsóbb ételhez tudom felhasználni gombócon, nudlin, grízes tésztán, és sütin kívül?
Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 21:15
11/14 anonim válasza:
Mi édesen esszük a túrós tésztát mazsolával, én arra is szoktam (folyósabb) lekvárt tenni.
A túrógombócot darált dióban vagy kókuszreszelékben forgatom meg, és lekvárba mártogatom.
A grízes tésztához is eszik, de én azt nem szeretem (menzás emlékeim miatt).
12/14 anonim válasza:
Rakott tésztához.
Kóstoltátok már a vajas-lekváros kenyeret sajttal? Nagyon finom. Én ciprusi és kubai ismerőseimtől hallottam és gyakran eszem.
13/14 anonim válasza:
Bocs! Most látom, hogy a grízes tészta már volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!