Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit sussek ami hamar kesz van...

Mit sussek ami hamar kesz van egy nagyon egyszeru?

Figyelt kérdés
palacsintat ne irjatok:)
2009. júl. 15. 18:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Lepcsánkát (tócsnit).

[link]

2009. júl. 15. 18:30
 2/11 A kérdező kommentje:
hmm:)nem rosz
2009. júl. 15. 18:40
 3/11 anonim ***** válasza:

Kakaós tészta:

12 dkg zsír

20 dkg cukor

1 cs vaníliás cukor

2 egész tojás

3 dkg kakaó

2 dl tej

25 dkg liszt

1/2 cs sütőpor

ezeket összekevered,és megsütöd.15-20 perc alatt kész.én az utolsó 5 percre már leszoktam kapcsolni a sütőt.rakhatsz bele gyümölcsöt is.

esetleg kókusz reszeléket,diót stb...soszor szoktam sütni a gyerekeim nagyon szeretik és végtelenül lehet variálni.

Jó étvágyat hozzá

(amikor elkezded csináni kapcsod be a sütőt.)

2009. júl. 15. 18:43
 4/11 A kérdező kommentje:

azutolso valaszironak uzenem hogy zsir helyet nem lehet mast tenni bele mert nincsen itt zsir ahol en vagyok(kulfold) mert nem hangzik roszul amit leirtal!meg ugy leirnad hany kanal kell belole

? koszi:)

2009. júl. 15. 18:47
 5/11 anonim válasza:
100%

nemtom nevét de finom:

30dkg lisz

30dkg cukor

3 tojás

2pohár tejföl

1 sütőpor

és bele gyümölcsök, csoki a tetejére, elrontani elvileg nem lehet, csak a gyümölcs ne legyen túl leves mert akkor könnyen szét esik. leginkább a meggyet ajánlom és a barackot vagy ezt egyszerre, de előtte forgatsd zsemlemorzsába. nagyon finom. jó étvágyat hozzá.

2009. júl. 15. 18:52
 6/11 anonim ***** válasza:

Hát én még eddig csak zsirral csináltam,men tudom mivel lehetne helyettesíteni..

kb 2 nagy evőkanál

2009. júl. 15. 19:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem épp most lett kész a meggyes piskótám.

30 dkg cukrot 3 tojással kikeverek, teszek bele 3 dl tejfölt, 3 ek olajat, majd összekeverem 30 dkg liszttel és 1 csomag sütőporral. A maggyet lisztbe beleforgatom, hogy ne üljön le az aljára. Egy tepsit kibélelek sütőpapírral, beleöntöm a masszát, tetjére rászórom a lisztes meggyet és ha szeretitek, apróra vágott diót. Be a sütőbe, alacsony fokozaton szép barnára sütöm.

Amíg ezt írtam, megettem 3 szeletet, nesze neked fogyókúra :D

2009. júl. 15. 19:16
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon fini, és nagyon nagyon egyszerű!! :)

Gyors mákos süti:

2 db tojás,

1 csésze kristálycukor,

1 csésze tej,

1 csésze olaj,

2 csésze liszt,

1 csomag sütőpor,

1 csomag vaníliás cukor,

1 csésze darált mák

Elkészítés: Egy nagyobb tálban összekeverjük a cukrot és a tojásokat. Fokozatosan hozzácsurgatjuk az olajat és a tejet, majd kanalanként beleadagoljuk a liszttel összekevert sütőport és a vaníliás cukrot. A darált mákot is hozzáadjuk, majd kikent és kilisztezett tepsiben, előmelegített sütőben 180 fokon 15 perc alatt megsütjük a piskótaszerű sütit.

Én a tepsibe mindig alufóliát rakok vaj+liszt helyett, mert így tuti nem ragad oda, és könnyű kiszedni. :)

2009. júl. 15. 19:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Zsír helyett használhatsz vajat is, vagy margarint.abból több kell.A 2 kanál helyett kb.3 kanál.
2009. júl. 15. 20:22
 10/11 A kérdező kommentje:
koszi:)
2009. júl. 15. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!