Valami egyszeru, könnyü saláta öntetet?
Figyelt kérdés
mivel nyar van,van sok zöldség-gondolok itt uborkara,paradicsomra,paprikara...
szeretnek valami jó salátaöntetet csinalni,ami egyszeru és finom is. nincs sok hozzavalom:(
az ecet,olaj,só,cukor már picit unalmas...
köszi előre is a valaszokat:)
2011. aug. 2. 14:47
1/2 A kérdező kommentje:
jaj és még azt szeretnem,h valami joghurtos jo lenne...a bökkenő az ,h nincs itthon joghurtunk:D
2011. aug. 2. 14:53
2/2 anonim válasza:
Hát akkor veszel johurtot. :)
a) belereszelsz fokhagymát (ha hagyod állni egy napot, nem leszel büdös, ha azonnal megeszed, igen)
b) szórsz bele kaprot
c) reszelsz bele fokhagymát és kevés uborkát = tzatziki (ezt én úgy szeretem, ha fele tejföl, fele joghurt, de lehet csak tejfölbe is - ízlés szerint sózzuk, én nem szoktam, anyukám igen)
d) bármilyen zöldfűszert lehet, bazsalikom, oregánó, akár többféle is, provance-i stb.
e) olivaolaj, citromlé
f) olívaolaj, citromlé, bazsalikom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!