14-17 lányok, ti tudtok főzni?
köszi a válaszokat!
Nem, nembaj h teis írtál pedig fiu vagy:D te büszke lehetsz magadra h ennyi mindent tudsz!
Sziasztok!
Ez egy nagyon jó kérdés volt, és örülök, hogy ennyien tudtok főzni, és a jelek szerint szerettek is! Ha ilyen korban nem tanuljátok meg, később már nem is akarjátok, és csak nyűg lesz. A férjetek elött meg ciki....
Azok, akik még nem tudnak/akarnak főzni, ott azért a család is hibás, mert anyu/mama nem állítja maga mellé a konyhába a lányát. Higgyétek el, most még könnyen megtanulhatjátok az alapokat is, amikor aztán meg önállóak lesztek, ciki, ha egy rántottát tudtok csak összedobni, vagy a pizzás számát tudjátok csak.
Én is kiskorok óta sürgölődtem a konyhában, nem lettem kiküldve, játékosan megtanított mindent anyu úgy, hogy 10 évesen már mindent meg tudtam főzni, sütni.
Csak így tovább! Üdv!
35 anyuka
én 12 éves koromban már mindent megtudtam főzni,5 éve meg már szinte csak én főzök,mert anyukám dolgozik.
22 éves lány
Receptből bármit megcsinálok.
17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!