Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nagyon kemény lesz a cukormáz? :S

Nagyon kemény lesz a cukormáz? :S

Figyelt kérdés
Sziasztok! Vettem gyúrható cukormázat (fondant) és az lenne a kérdésem hogy ha ma megcsinálom a tortát akkor holnapra nagyon megdermed? Nem szeretnék kemény bevonatot. :/ Remélem tudtok segíteni, köszi. :)
2012. júl. 14. 15:16
 1/1 anonim válasza:

Sokáig eláll a fondant . Ha berakod egy frissentartó zacskó félébe és aztán a hűtőbe akkor majd lehet kemény lesz amikor kiveszed, de a kéz melegétől gyúrható lesz .


Na de térjünk a témára. Ha ma megcsinálod csak rakd be a tortát amikor már rajta van a fondant a hűtőbe, valami zacsiba , dobozba . Mert a fondant ha megolvad akkor baj lesz . Szóval zacskó/doboz és be a hűtőbe.

2012. júl. 14. 15:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!