Fehér csokiból hogyan tudok házilag könnyen csokimázat csinálni?
Figyelt kérdés
2012. júl. 11. 15:02
1/3 anonim válasza:
Épp úgy, mint a sima csokiból: felolvasztod, pici olajat teszel bele és már kész is.
2/3 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, bár szerintem - nem tudom, hogy miért - a fehér csoki nehezebben hígítható máznak, mint egyéb csokifélék. Én tennék azért az olaj előtt a gőz fölötti felmelegítéskor 10 dkg. csokoládénként 5 dkg. vajat is, majd ha egynemű a csoki-vaj keveréke, akkor tennék hozzá olajat.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! Végül nem fehér csokit vettem, mert nem volt a boltban :D
2012. júl. 12. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!