Szabadban grillezésnél mennyi szenet kell raknom a rostély alá ha 6 db húst sütök?
Profiként mondom, 6 szelet húsértkár beizzítani a grillt. :) Vegyél még húst. Néhány kiló elég lesz. :)
Viccet félretéve mekkora és milyen húsok? Hányan esztek belőle?
Jó fél zsák elég.
A faszén pótlása két sütés között is macerás, közben pedig szinte kivitelezhetetlen, komolyabban bekormozódott hús nélkül.
Csak akkor kezdj sütni, ha az egész faszén mennyiség egyenletesen átizzott, és a tetejét szürke hamu fedi.
Én tetőt nem használok.
Klopfolás, combok "kinyitása, pácolás kötelező.
Remélhetőleg olyan sütőd van, amin lehet a magassággal játszani, a legtávolabbin kezdd a sütést.
Gyakorolni kell, minden anyag más!
Tanács: lehetőleg ne 30 fős partin süss először!DD)
Érdemes szaftosabb húsokon gyakorolni, mint a tarja, oldalas. Kicsit átklopfolod, bepácolod.
Karajt, szüzet mi nem szoktunk, mert nagyon száraz.
Marha húst sem érdemes sütni, de ha kapsz borjút, akkor vastag szeletekben fedő alatt.
Halat, lepénykenyeret is szoktunk csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!