Hogyan lehet szépen a süteményeket, pl: torta lapokra vágni?
Figyelt kérdés
Én örülök, ha sikerül félbe vágnom, de az sem megy egyszerűen. Hogyan lehet, kettő-három lapra vágni, mi a "titka"?2012. júl. 6. 13:20
1/6 anonim válasza:
Tekerj a két mutató ujjadra egy cérnaszálat, ami olyan széles amilyen a tortalap, és azzal vágd ketté.
2/6 anonim válasza:
Ha több részre akarod vágni akkor eleve vastagabb piskótát kell sütni. Aztán 3 részre jelölöd és a jelöléseknél átvágod
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, hogy válaszoltatok, a tanácsaitokat megfogadom!
2012. júl. 6. 13:39
4/6 anonim válasza:
egy hosszú pengéjű késsel vágd először körbe szélét egyenletes vastagságban, úgy hogy közben forgatod a tortát. Utána egyszerű már a közepét is szétvágni.
5/6 anonim válasza:
Sokáig volt ez nálam is probléma, de megoldottam. Igaz időigényesebb, de a végeredmény mindig tuti! Külön-külön sütök vékony lapokat.Így nincs gond a vágással, minden lap szép és egyenletes vastagságú, nem szakad, nem morzsálódik.
6/6 anonim válasza:
A két mutatóujjad köré tekersz selyemszálat vagy damilt, fűrészelő mozdulatokkal áthúzod. Az ujjaid fel- le mozgatásával, a vágás előtt, beállíthatod a vastagságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!