Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi legyen a kaja?

Mi legyen a kaja?

Figyelt kérdés
Kerti partit szervezek a gyerekek(9 és 2 éves)szülinapjára,kb 30 felnőtt és 15 gyerek lenne,de nem tudom mi legyen a kaja.Akinek van ötlete irjon.Ja és a pia.
2012. júl. 4. 22:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Vagy grill, vagy valamilyen bográcsba főtt dolog, pl gulyásleves, pörkölt, paprikás krumpli...

Férfiaknak sör(alkoholmentes is, ha valaki kocsival megy) Pezsgő és persze kölyökpezsgő. Bodzalé(lehetőleg házi) jól lehűtve. Ha megtehetitek akkor dinnye, bár az most elég drága főleg 45 embernek. Az jól lehűtve, esetleg fagyi

2012. júl. 4. 22:15
 2/10 anonim ***** válasza:
63%

Csirkecomb, csirkeszárny kenyérrel.

Keresztanyum csinált olyat, hogy franciasalit rakott a kenyérbe isteni fini volt! (:

Esetleg gyros, hamburger azt szeretik a gyerekek.

Házilag készítve.

Grillezhettek is vagy szalonnát süthettek.

Görög sali... (:

Fasírt..

Krémes, torta, fagyi..

2012. júl. 4. 22:17
 3/10 A kérdező kommentje:
Hús lesz bőven(elötte disznóvágás lesz pár nappal),vmi leves is kée meg vmi jó pác recept is(kiprobált).van zöldség a kertben,dinyét meg veszek a nagybanin.
2012. júl. 4. 22:18
 4/10 anonim válasza:
100%
csinálhatsz a gyerekeknek olyat, hogy ilyen kis kenyér falatkák mondjuk paprikával :) és beleböksz mondjuk egy ilyen kis műanyag kardot :) vagy fogpiszkálót :)és előtte grillt vagy gulyást :)
2012. júl. 4. 22:52
 5/10 anonim ***** válasza:

[link]

Keresgélj a [link] oldalán :)

2012. júl. 4. 23:10
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Én egy savanykás csorbára gondoltam ,hideg meggylevesre,aztán grillezett húsokra(bőrös malachús,flekken,saját készitésű grillkolbász,kemencébe sült malac-ha elkészül a kemence,dolgozunk rajta-,görögsaláta,petrezselymes krumpli vagy krumplipüré,esetleg jégsalátából vmilyen saláta,desszertnek torta,és dinye,de a dinyéből lehetne vmi ivólé is jéggel.hát a pia ,azt nem tudom.házikészitésű szörpök nincsenek:((.sör az lesz,koccintani gondoltam szilvapálinkát,majd bort,sört,kolát,spriteot,a gyerkeknek meg szörpöket veszek.Irjatok még léci ötleteket,meg a véleményeteket is erről.szombati napon lesz,úgyogy későig fog tartani,lehet,hogy kell vacsira még egy hidegtál is.du 1re hivom,2 körül kaja,hogy agyerekeknek legyen idejük hancúrozni,és gondolom este 7-8 körül jó volna még adni vmit.
2012. júl. 5. 09:41
 7/10 anonim válasza:
Hideg uborka leves vagy grill ételek vagy csinálhatsz gyros-t is könnyű és gyorsan elkészül.
2012. júl. 7. 21:05
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek.mentek a zöld kezek. :)
2012. júl. 8. 11:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Hű, de csatlakoznék hozzátok..(:

Nekem nagyi mindig olyat csinált kiskoromba, hogy katonákat.. a kenyért apró darabokra vágta, négyszögletű alakúra, rá kolbászkarikát tett, vagy szalonnát, rá sajtot, rá , rá piros vmilyen zöldséget és piros aranyat és azt fogpiszkálóba szúrta..*-*

Dinnyéből nagyon jó jégkrém is készülhet, fogpiszkálóba vagy vmi masszív akármibe szúrod a dinnyedarabot és a fagyóba bele .. vagy kis pohárba belerakod és műanyag kanalat szúrsz bele..

Fagyit díszítheted is, csokiöntet, eperöntet, golyók, akkor az a rolád rá...(:

2012. júl. 8. 17:21
 10/10 anonim ***** válasza:

*kenyeret

* rá pirosaranyat

2012. júl. 8. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!