Mi lehet holnap főzni?
Figyelt kérdés
Semmi ötletem! Nem valami nagyon bonyolult kajára gondolok, egyszerű mindennapi kajára!2012. júl. 4. 20:43
1/7 anonim válasza:
paprikás krumpli, gyümölcs leves, valamilyen tésztaféle(sajtos, túrós, lekváros, diós), főzelékek, rakottkrumpli, tejberizs, lecsó, töröttkrumpli fasírttal(lehet kapni mirelit fasírtot kb 10 perc alatt megsül)
3/7 anonim válasza:
Almakompót hidegen, lecsó hidegen.
(Ma főztem mind a kettőt úgy, hogy holnapra is legyen)
4/7 anonim válasza:
paradicsomleves, rizseshús
gyümölcsleves
bolognai, tésztás ételek
paradicsomkáposzta fasírttal
tökfőzelék pörkölttel
tojásos lecsó
öntött karfiol baconnal
5/7 anonim válasza:
Nálam zölborsóleves,fasirt és majonézes krumplisaláta lesz olnapra és holnaputánra is.:)
6/7 anonim válasza:
Ma fejtettbabfőzelék lesz, pár szelt füstölt tarját sütök mellé.
holnap zöldséges pulykaragu, rizzsel, kovászos uborkával.
a héten volt már paradicsomos káposzta sült oldalassal,és
krumplistészta is.
Pizzán is gondolkodtam, de aztán a meleg győzött...:) nincs kedvem bekapcsolni a sütőt.
A hétvége még talány.
7/7 Moira-88 válasza:
Natúr sertésszeletet készítek grill zöldségekkel, egyszerű, gyorsan meg van. Holnapra Holnapra hamburgerhúst készítek marhából és csinálok jó nagy adag hamburgereket tele zöldséggel, ez is kiadós, gyorsan elkészül. De ajánlom még a rántott zöldségeket, bár a panírozással pepecselni kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!