Van egy nagy balinom. Mit tudok belőle csinálni?
Figyelt kérdés
2012. júl. 1. 21:12
3/5 doboszoli válasza:
Filézd ki, majd a filéket a bőrükre fektetve sűrűn irdald be. Besózod, majd fél óra állás után forgasd meg sima liszt, zsemlemorzsa, és kukoricaliszt 1:1 arányú keverékében, majd forró zsiradékban süsd ki. Fokhagyma opció, én nem szeretem.
A balin a legszálkásabb halunk, ám így elkészítve a süllővel vetekedő ételt kapunk.
4/5 anonim válasza:
A fejét, farkarészt, no meg ami a filézés során kijön belőle gerinc-rész, rakd a fagyóba, jó lesz legközelebb halászlé-alapba passzírozni.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2012. júl. 3. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!