Mit főztél ma?
Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 17:08
21/29 anonim válasza:
Mi is stefániát csináltunk+tepsis krumpli.Holnapra semmi ötletem nincs.
22/29 anonim válasza:
21-nek:
Ilyen melegben valami könnyű kaját:
- töltött vagy rakott tökféleség, esetleg rántva
- könnyű kis csirkepöri, vagy esetleg csak símán megsütve egy kis habosra kavart krumplipürével, esetleg párolt zöldlséggel
- hűtött gyümölcs-leves
23/29 anonim válasza:
Aldiban vettem egy gyönyörű 2 kg-os kacsát. Ahhoz lesz holnap petrezselymes ujkrumpli, és párolt káposzta. Máról maradt csirke husleves, cérnametélt. Lehet, hogy sütök egy meggyes pitét, ha már ugyis meleg a sütő.
24/29 anonim válasza:
húsleves
paradicsomos húsgombóc krumplival
holnapra sütök pizzát
25/29 anonim válasza:
Pesto szószos tészta volt az ebéd. Vacsira pizzát sütök és utána palacsintát! Holnap gyümölcs leves lesz hidegen, sült csirkemell salátával, pirítóssal.
26/29 anonim válasza:
Tojásos nokedli illetve zöldborsós nokedli jó hideg uborka salátával tejfölösen illetve simán! :D
Holnap meg aranygaluskát fogok csinálni vanília pudinggal!
27/29 anonim válasza:
ma paradicsomlevest és bazsalikomos csirkemellcsíkokat sütöttem jó hagymásan, lecsósan hozzá hideg kovászos uborka és kenyér
holnap csinálok paprikárkrumplit és gyúrok egy tésztát abból pedik másnapra káposztástészta lesz
28/29 anonim válasza:
Ma zöldbab főzelék volt (végre valahára friss zöldbabból, ezerszer jobb, mint egész évben a bolti fagyasztott vagy üveges), holnap pedig gazpacho lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!