Mit főztél ma? Segíts kérlek!
Semmi ötletem. Beteg vagyok, étvágyam nincs. Emiatt aztán azt sem tudom mit főzzek. A férjem nem mond ötletet, csak azt, hogy mindegy. A gyerekek még picik ahhoz, hogy megmondják mit ennének.
Szinte minden van a hűtőben, csak az ötlet hiányzik.
Legutoljára husos-zöldséges-tejfölös tészta volt, előtte rakott krumpli, lángos, milánói. A gyors, egyszerű kajákat eszi meg a férjem.
ma klasszikus volt, háromféle rántott hús ( fűszeres, sonkás-sajtos, és a maradék tojásban párizsiasan ) petrezselymeskrumpli.
gyorsan megvan azonban , ha egy kis zöldborsóstokányt csinálnál rizzsel, vagy pörköltet lecsósan esetleg gombásan
tarhonyával.
a csilisbab is gyorsan kész, persze a gyerekek miatt csípmentesen.
vagy, hogy Rád is legyünk már tekintettel, egy natúrszelet krumplipürével, savanyúsággal.
jobbulást kívánok:)
bármilyen főzelék, amit a gyerekek is szeretnek, pl borsó, zöldbab, paradicsomszósz húsgombóccal.
a főzelékek, akár tökörtojással is finomak, vagy pár szelet hússal pörköltösen föltéve.
Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Ha már a mai kaja kész, jó lesz másik nap is:
Főzz rövid lével zöldbab-pörköltet, mielőtt teljesen kész, tégy bele csirke-májat és főzd össze.
Zsírozott, tejföllel vastagon kikent zománcozott tepsibe öntsd bele, a tetejére is tejföl + reszelt sajt, be a sütőbe, amíg összesül. Viszonylag keveset kell vele dolgozni, egy nap letudva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!