Tudtok jó csokis keksz receptet? (lent)
Valami olyan receptet keresnék aminek az eredménye egy kívül-belül ropogós keksz ami akármennyire is lehet csokis. :D
Előre is köszönöm!
15/L
Én ezt szoktam készíteni, bátran ajánlom.Finom, ropogós, és nagyon egyszerű elkészíteni.Én graham lisztet használok hozzá és szoktam még beletenni mazsolát és/vagy aszalt áfonyát, durvára darabolt diót vagy ami épp van otthon és nagyon hasonlít a győri jó reggelt-re
köszönöm.
egyébként semmi baj sincs azzal hogy egy 15 és egy 12 éves lány beszél erről. Koromtól függetlenül tudok főzni rendesen ellentétben sok 30 éves nővel... szóval szerintem pont rossz volt a hozzászólásod...
és az utolsónak nagyon köszönöm!!!
Szerintem az a kommentelő, aki csodálkozott a korotokon nem rosszindulatból mondta, hanem inkább örült, hogy az ennyi idős lányoknak valami értelmes is jár a fejében. Egyébként, próbáld ki ezt: [link]
Ja, és akkor már én is ideírom a koromat. :D 14/L
igen, tudom hogy nem rosszindulatból mondta csak aznap eleve nagyon rossz kedvemben voltam hogy fel is dühített egy gyerek aztán valahogy azután jöttem rá hogy mit tettem miután kiraktam a váalszomat... úgyhogy még egyszer bocsi attól aki modnta
és köszönöm mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!