Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért jobb a pálmaolaj/fritőzo...

Miért jobb a pálmaolaj/fritőzolaj?

Figyelt kérdés
2012. jún. 23. 10:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Magasabb hőmérsékletre tudod melegíteni, mint az étolajat.
2012. jún. 23. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
32%
A pálmaolaj egyrészt baromi egészségtelen, másrészt őserdőket vágnak ki, hogy olajpálma-ültetvényeket telepíthessenek a helyükre...
2012. jún. 23. 10:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
48%
Mert nagy üzlet van benne, semmivel sem egészségesebb, mint bármi más, rongálja a környezetet, és sokba kerül.
2012. jún. 23. 11:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Ma olvastam, hogy állítólag többször fel lehet használni, mint az étolajat, és így hiába drágább ugyan, de "gazdaságosabb"
2012. jún. 23. 19:30
 5/5 Olajos Ember válasza:
A pálmaolaj tele van telített zsírsavval ami nagyon káros. A jó megoldás a napraforgóból előállított fritőzolaj.
2014. nov. 6. 15:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!