Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miket főztök ebben a melegben?

Miket főztök ebben a melegben?

Figyelt kérdés
Két kis gyerekkel vagyok itthon, főtt étel mindennap kell, de már nincs ötletem, hogy mit lehetne ami gyorsan is megvan. Köszi a válaszokat!
2012. jún. 19. 11:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Majd vacsira eszek pörkölt-maradékot.

Ebédre ettem felvágottat, paradicsom-zöldpaprika stb.

Majd lemegyek veszek tejet, holnapra lesz aludtej hidegen.

2012. jún. 19. 12:10
 12/16 anonim ***** válasza:
32%

Köszi a lepontozást... mi a baj azzal amit írtam??

azt, hogy tepsist ne ? vagy mi?

az ételeket pedig utánam leírták mások is...

én biztosan nem kapcsolnám be 35 fokban a sütőt.

Kellemes napot!

2012. jún. 19. 12:46
 13/16 anonim ***** válasza:
26%
ugyanazt, amit hidegben
2012. jún. 19. 14:17
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

semmit, 28 fok van az egyik szobába a nappaliba meg 30 mert a számítógép is befűt plusz ha még főznék is kb 34 fok lenne :S

inkább rendeltem egy jó kis tejszínes csirkés pizzát ami mindjárt meg is érkezik :P

2012. jún. 19. 14:43
 15/16 anonim ***** válasza:

Nálunk a bundáskenyér meg a bundásvirsli a menő:) Gyors és jó.

Szeretjük még a leturmixgépezett bámilyen gyümölcsöt összekeverni joghurttal.

Ha sok a joghurt kanalazni, ha keményebb állagú, le is lehet fagyasztani egy kicsit fagyifélének.

Szeretik a gyerekek a franciasaláta szerűségeket is. Ízesített tejfekt bármilyen főtt zöldségre rakhatsz, akár répára, krumplira, egy doboz főtt kukoricára is, fincsi.

2012. jún. 19. 14:56
 16/16 anonim ***** válasza:

Próbálhatod a kenyérre kenhető előre elkészíthető finomságokat is, mint pl fűszervaj főtt zöldségdarabokkal vagy zöldségpéppel, padlizsánkrém.

De lehet egy csomag túrót kis tejfellel és nagyon apróra vágott paprikával,paradicsommal, uborkával, hagymával, sóval, akármivel összekeverni jól kenhetőre, és mehet egy kicsi dobozba, mint a vaj.

Ugyanezt lehet juhtúróval is.

2012. jún. 19. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!