Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tudnátok segíteni? (többi lent)

Tudnátok segíteni? (többi lent)

Figyelt kérdés
Jövőhéten megyek táborba és minden évben sütök valamit amit szívesen eszegetnek. Eddig mindig ilyen apró kekszeket sütöttem, de ezekre sajnos ráuntak. Idén arra gondoltam, hogy mindenféle ízesítésű csigát csinálok leveles tésztával (kakaós, fahéjas, pizzás stb.), de a ez nem bír ki egy hetet, mert ipari mennyiségben szoktam sütni, hogy a tábor végén egy héttel később is lehessen még enni és ne csak a legelején. Szóval az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e olyan receptet, ami egy hét után is finom marad és nem csak frissen?
2012. jún. 18. 10:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Hókifli, linzer karika, nyomós süti (nem tudom a nevét, de kell hozzá az a süti nyomó),töltött ostya, sajtor rúd. Hírtelen ennyi juott eszembe.
2012. jún. 18. 10:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nem így gondoltam. Igen félreérthetően sikerült ezek szerint megfogalmaznom :) úgy gondoltam, hogy olyan recept, amivel megvalósíthatom az elképzelésem, mert ilyen kis csigákat szeretnék, mert abból nagyon könnyen lehet sokat és sokfélét csinálni, szóval ezeknek a tésztájához szeretnék receptet. Bocsi, hogy elsőre nem volt tisztán érthető a kérdésem :)
2012. jún. 18. 10:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Sajt helyett meghintheted szezám maggal is.

[link]

2012. jún. 18. 10:24
 4/8 anonim ***** válasza:
2012. jún. 18. 10:27
 5/8 anonim ***** válasza:
2012. jún. 18. 10:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha szerinted ezek egy hét múlva is ehetőek, akkor én a maradék után megeszem a kalapomat is...

Sem leveles, sem élesztős tészta nincs, ami egy hét múlva is finom lenne. és nemcsak a sajtot kellene szezámmaggal kiváltani... használjon sonkaport, vagy gombaport???

kedves kérdező, maradnod kell a hagyományos a zsiradék-liszt-kevés tojás-sütőpor alapú sütiknél, vannak édesek és a sósak bőven.

Nemcsak linkelni, olvasni is, kedves 77-es!!

2012. jún. 18. 12:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Süssél az idén mézespuszedlit. Lehet többféle ízben is, és az biztosan jó lesz a nyaralás végén is.

Vagy a klasszikus mézeskalácsreceptet csináld meg, egyedi mintákkal. magad is csinálhatsz sablont kemény kartonból, és hegyes éles késsel körbevágod. a kontúrokat lehet ugyanúgy cukormázból csinálni,mint a karácsonyinál.

lehetne, csiga, halacska, felhő,kagyló, vizicsikó, süni,hajó, napszemüveg stb

... csak a képzelet szab határt.

2012. jún. 18. 13:05
 8/8 anonim ***** válasza:
A sós rúd tésztáját nyugodtan használhatod. Zacskóban eláll. Én abból egészen kicsi 2 cm átmérőjű csigákat szoktam belőle csinálni, ált. sajtos töltelékkel.
2012. jún. 19. 18:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!