Hogy lehet kenyeret sütni itthon kovász nélkül?
Figyelt kérdés
mondjuk élesztővel simán vagy valami itthon akarok friss finom belül puha kívül ropogós kenyeret sütni2009. júl. 2. 15:04
1/4 anonim válasza:
hát szerintem az élesztős tészták = kovászos tészták...
2/4 A kérdező kommentje:
igen azzzt asszem tom de elolvastam 1 csomó kenyeres receptet és nem élesztőtz írtak hanem kovászt=S és így nem értem az egésszet pls valaki segítsen
2009. júl. 3. 14:09
3/4 anonim válasza:
Szia!
A kovász az élesztő vízben való felfuttatása kevés lisztteel és cukorral.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm =D
2010. ápr. 20. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!