Az olajspray-vel történő sütés egészségesebb?
Figyelt kérdés
Ha pl.bármilyen rántott húst megspriccelek ilyen olajjal,és sütőben sütöm, egészségesebb, mert nem tocsog a zsírban. Kalóriában ez mennyit jelent?2012. jún. 4. 13:47
1/4 anonim válasza:
A fene sem tudja, de nekem jobban ízlik a bő olajban sütött rántott hús.
2/4 anonim válasza:
KEvesebb lenne benne az olaj, csak az ize nem lenne jó, semmi köze sem lenne a rántott (rántani = sütni!!!) húshoz, száraz cipötalpszerü valami lenne. Süsd ki FORRÓ olajban (akkor ugyanis nem szivja be az olajat, ha az forró), és utána több réteg papirtörlöre szedd ki, az a maradékot is felveszi.
3/4 anonim válasza:
Kalóriában nyilván jelent valamit, sokszor olvastam itt, hogy sütőpapírra téve, olajjal kicsit áthúzva sütnek rántotthúst.
Szerintem egy próbát megér, aztán majd meglátod, hogy megfelel-e az elvárásaidnak.
Az olajspricnit inkább a salátákhoz használják, hogy valóban nem tocsogjanak az olajban.
4/4 doboszoli válasza:
Süsd bő, forró zsírban, majd jól csöpögtesd le, ill. itasd le róla papírtörlővel.
Nem fog "tocsogni", viszont finom lesz.
Az olajspricni egy parasztvakítás, ha mindenképpen ragaszkodsz a kevés olajhoz, ott a jó öreg kenőtoll, tizedannyiért.
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!