Hogy csinálhatnék otthon kebabot? Mivel fűszerezzem a húst?
Lehet kapni azt hiszem kotányi(?) Gyros fűszerport.Én a húst vékony csíkokra vágom, a fűszert elkeverem olajjal,aztán egy-két napig ebben pácolódik a hús,néha átforgatom hogy egyneletesen eljusson mindenhova(nem sózom mert kemény lesz).Aztán megpirítom,kis vízzel összepárolom hogy ne maradjon rágós,aztán elpirítom róla a vizet.hasábkrumplival meg tzatziki salival tálalom(pitát még nem csináltam).(ubi.paradicsom,hagyma)a szósz pedig:egy nagy natúr joghurt,egy kis tejföl,1-2 gerezd fokhagyma belereszelve(ízlés szerint),kapor,kb egy ek.,aki csípősen szereti a szószba tehet chilit.Már csináltam vendégeknek isteni.
Én is úgy szoktam, mint az első válaszadó, csak csirkehúsból, az kész van 3-4 perc alatt nagy lángon serpenyőben átpirítva, nem kell párolgatni
a Kotányi Gyros fűszere nagyon el van találva - eszméletlen finom - még egy kis fokhagymát szoktam mellé tenni fűszerként, az nagyon megdobja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!