Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy csinálhatnék otthon...

Hogy csinálhatnék otthon kebabot? Mivel fűszerezzem a húst?

Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 17:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet kapni azt hiszem kotányi(?) Gyros fűszerport.Én a húst vékony csíkokra vágom, a fűszert elkeverem olajjal,aztán egy-két napig ebben pácolódik a hús,néha átforgatom hogy egyneletesen eljusson mindenhova(nem sózom mert kemény lesz).Aztán megpirítom,kis vízzel összepárolom hogy ne maradjon rágós,aztán elpirítom róla a vizet.hasábkrumplival meg tzatziki salival tálalom(pitát még nem csináltam).(ubi.paradicsom,hagyma)a szósz pedig:egy nagy natúr joghurt,egy kis tejföl,1-2 gerezd fokhagyma belereszelve(ízlés szerint),kapor,kb egy ek.,aki csípősen szereti a szószba tehet chilit.Már csináltam vendégeknek isteni.


[link]

2009. júl. 2. 00:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is úgy szoktam, mint az első válaszadó, csak csirkehúsból, az kész van 3-4 perc alatt nagy lángon serpenyőben átpirítva, nem kell párolgatni

a Kotányi Gyros fűszere nagyon el van találva - eszméletlen finom - még egy kis fokhagymát szoktam mellé tenni fűszerként, az nagyon megdobja

2009. júl. 2. 13:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!