Mexikói chilis babhoz milyen köretet készítsek?
Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 12:20
11/18 anonim válasza:
A szüleim szakácsok. Apukám rizzsel szokta anyukám meg semmit csak kenyeret. Én nem szeretem rizzsel csak kenyérrel vagy anélkül.
12/18 anonim válasza:
Már ettem kenyérrel,rizzsel,sőt tésztával is.
13/18 anonim válasza:
Biztos, hogy ugyanarról írtok? Ehhez hogy az ördögbe lehet bármi köretet is enni?
Hol dolgoznak azok a szakácsok? Oda nem mennék enni.
14/18 anonim válasza:
Anyukám apróra vágott húsból készítette és rizzsel tálalta. Én darált húsból készítem, és egytálételként tálalom, aki kéri, annak kenyérrel. Mivel én nem eszek kenyeret soha, maximum néha savanyúságot eszek hozzá, de ez is ritka.
15/18 A kérdező kommentje:
Kenyérrel vagy anélkül nem szereti a család, nekünk az úgy túl tömény. ( a rizzsel viszont nem szerették a gyerekek )
Végül tésztát főztem hozzá :)
Köszönöm szépen mindenkinek a gyors válaszát! :D
2012. jún. 2. 14:12
16/18 anonim válasza:
azért kell lepontozni, mert rizzsel eszem? :o ahány ház, annyi szokás. mi így szeretjük. grat a lepontozóknak.
17/18 anonim válasza:
Engem meg azért, mert én kenyérrel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!