Mexikói chilis babhoz milyen köretet készítsek?
Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 12:20
1/18 anonim válasza:
Én szimplán csak kenyérrel szoktam enni, meg apum, is :D Viszont van aki rizst főz hozzá, és tálaláskor összekeveri, ez se lehet rossz. Anyum meg tarhonyával szokta ugyanezt ;) Jó étvágyat :P
2/18 anonim válasza:
Hm, én akkor különc vagyok, mert én semmit nem eszem hozzá. Elég tartalmas az önmagában is. Meg fölös szénhidrátra (cukorra) sincs szükségem.
3/18 anonim válasza:
Egytálételről van szó, ha érted mire gondolok.
4/18 anonim válasza:
3: Kinek szól a beírásod, és mit akarsz vele mondani?
5/18 anonim válasza:
A kérdezőnek szólt, természetesen. Egytáltelhez nem szokás klasszikus értelemben vett köretet (rizs, krumpli) enni, maximum kenyeret és savanyúságot.
6/18 anonim válasza:
Ez így van, nem is nagyon illik hozzá semmi. De egy civil kérdezhet ilyen „butaságot”, ha étteremben a profik (?) ilyent tudnak kitalálni: Brassói apró pecsenye rizzsel. :-)
8/18 anonim válasza:
Igen. A borjú bécsi is finom nokedlivel és a rántott sajt rántottával. De a kérdező talán nem erre kíváncsi. ;-)
9/18 anonim válasza:
Én se szoktam köretet, mert sztem is egytálétel, csak kenyérrel szoktuk enni.
10/18 anonim válasza:
kenyérrel utálom, mi rizzsel esszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!