Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen gyakran csináltok...

Milyen gyakran csináltok otthon muffint?

Figyelt kérdés

Én lassan ott tartok, hogy MINDEN NAP csinál egy adaggal (12 db-ot). Csak a szüleim már unják meg anyagilag sem vagyunk a top-on, ezért nem lehet ma is muffin. :(

(Pénteken volt, aztán vasárnap és tegnap!).

2009. jún. 30. 16:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
En pl. soha nem csinaltam meg. Nem is szeretjuk.
2009. jún. 30. 17:19
 2/13 A kérdező kommentje:
A kérdés igazából olyanoknak szól, akik szeretik. De köszönöm a válaszodat! :)
2009. jún. 30. 17:30
 3/13 anonim ***** válasza:
Amikor eszembe jut,általában hetente vagy kéthetente.És mindig más ízesítésűt.
2009. jún. 30. 17:42
 4/13 A kérdező kommentje:

Én legszívesebben minden nap csinálnám.

Csokisat. Rakok a tésztájába meggy levet, a tetejére fehér csokit és bele egy meggyet.

2009. jún. 30. 18:07
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
én néha bekattanok és sorozatban vagy 4-5x sütök, aztán annyira besokalunk tőle, hogy vagy 2 hónapig nem csinálok, aztán kezdődik újra :D
2009. jún. 30. 18:08
 6/13 anonim ***** válasza:
22%
Ki akadályozza meg,hogy mindennap süss ?
2009. jún. 30. 18:08
 7/13 A kérdező kommentje:

Szüleim.

Oké, hogy az alap tésztához minden megvan, de szeretek meggyet vagy csokit rakni bele, ehhez meg pénz kell, hogy meg tudjam venni.

Diák vagyok, melót nem kaptam, nincs pénzem. Ezért csak akkor süthetek amikor anyuék bevásárolnak hozzá.

2009. jún. 30. 18:11
 8/13 anonim ***** válasza:
33%
A kedvesem nagyon gyakran süt!!!! Igazi műértője lett a dolognAk! A legzsiványabb, mikor a meggyel töltött mákos-tésztás miffin tésztájába kever még egy kis szárított déligyümölcs darabkákat is:D:D:D ANYÁM!!!! Már 105 kiló vagyok, de remélem, sose haggya abba! Te se hagyd magad, süssél mindenkinek muffin-t!!!
2009. jún. 30. 18:44
 9/13 anonim ***** válasza:

18:08 nálunk is pontosan így van.

Kérdező én pizzát és melegszendvicset csináltam régen minden nap, de én is le lettem állítva szüleim már csoda ha ételt vesznek nem hogy nekem pizzához mindenfélét. :(

De majd később jobb lesz biztos. egyszer :P

Anyukám süti nálunk a muffint, mindig másmilyet kb 1-2 havonta de van amikor hetente 2szer. Már rég ettem, mostanában megyyes, cseresznyés süti volt meg valami fahéjas.

Muffinban szerintem nagyon finom a kis csokidarabok amik meg vannak olvadva ill. a fahéj vagy szegfűszeg.

Persze mellé még mehet vagy ezer dolog. Meggyeset még nem ettem ki fogom próbálni. (vagyis ha anyámat sikerül meggyőzni, hogy az neki jó ha süt)

2009. jún. 30. 18:47
 10/13 anonim ***** válasza:

Én hetente-kéthetente sütök. Újabban egy olcsó bögrés receptet használok. Nem kell bele semmi különleges, még tojás, és tej sem, még a formát sem kell kikenni.

Íme az alaprecept:

1 1/2 csésze cukor, 1/2 csésze natúr kakaópor, 1 tk sütőpor, 1 csésze simaliszt, 1 csésze rétesliszt, 3/4 tk só, 1 csomag vaníliáscukor, 3/4 csésze olaj, 1 csésze víz, 1 tk ecet, 1 dl erős kávé, 1 kk fahéj. Na újabban az ecet, a van. cukor, és a kávé sem megy bele (csak 1 dl víz plusszban).

És persze lehet bele csokit, meggyet, diót tenni.

2009. jún. 30. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!