Milyen könnyen elkészíthető ételek vannak?
Figyelt kérdés
Tudom ez tág fogalom, de most vagy 2 hétig én fogok fözni és nem tudom miket csináljak?:SÍrnátok párat?Vagy inkáb sokat..:)Nem muszáj nagyon könnyűeket, de azért ne is túl nehezet.Elöre is köszönöm.2009. jún. 29. 15:50
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
én most csináltam ránott tököt meg karfiolt és gombát. Holnap lecsót készítek. Karalábéleves is egyszerű illetve az összes főzelék. Azokhoz 5perc alatt kisütöd a virslit és sztem még fél óra sem kell és elkészül a teljes ebéd.
3/8 anonim válasza:
Én most csináltam 1 nagyon finom kaját
Lereszeltem a cukkinit tettem hozzá tejet, lisztet 2tojást, és hagymát, és kisütöttem úgy mint a palacsintát, sajtot teszek közé, és feltekerem... Valami isteni finom lett:)
Egyszerű elkészíteni 16/lány vagyok, nem nagyon tudok főzni, de ez még nekem is sikerült
4/8 anonim válasza:
Tészta ételek,rakott krumpli,gyümölcs levesek,rántott párizsi,nokedli(tojásos)krumpli főzelék,paprikás krumpli
5/8 anonim válasza:
Az összes fözelék gyorsan és könnyen megvan,akkor a csirkemellböl tudsz annyi mindent csinálni,mert az is hamar elkészül. Az én kedvencem pl. belöle: A hagymát apróra vágod,olajon megdinszteled,majd ráteszed a felkockázott csirkemellet,befüszerezed izlés szerint,és mikor majdnem kész hozzáöntesz 1 konzervkukoricát(a leve nélkül),majd felöntöd tejszinnel,és összerottyantod. Pennetésztával ajánlom. A kukorica helyett tehetsz bele borsót,vagy gombát,vagy brokkolit akár. Na meg amik könnyüek még,azok a tészták. Krumplis,túrós,mákos,sajtos...annyi egyszerü kaja van! =)
6/8 anonim válasza:
Ez a cukkinis recept nekem is nagyon tetszik. Ki fogom próbálni.Köszi!
Bocs,hogy nem a kérdésre válaszoltam,de nagyon jó ez a recept!
Szerintem a tészta ételek nagy része is gyorsan elkészithető. Mig megfő a tészta,mindenféle szószt,öntetet stb. lehet rá késziteni.
7/8 anonim válasza:
Cukkinis kaja:kilehet úgy is sütni mint a lepcsánkát..csak akkor nem lehet félbehajtani, kisebb és vastagabb
Majd írd meg hogy ízlett-e :)
8/8 anonim válasza:
leírom nálunk mi volt mostanság, háth tudsz csemegézni: fasírt, milánói, rántott hús, göngyölt hús, sertés pörkölt, pizza, kelkápostalevélbe göngyölt sajt és sonka ezt bepaníroztam és kisütöttem, rakot kel, rántott karfiol, lecsó, bacon ágyra fektetett sajtban megforgatott csirkemell, ez igazán laktató és finom: lefektetsz a tespibe bacont, felszeleteled a cs.mellet és panírozod, de úgy, hogy prézli helyett reszelt sajtban forgatod meg. ezt ráteszed a baconra majd ezekre ismét egy sor bacon jön és a tetejét fokhagymás tejföllel bekened, majd megsütöd sütőben, nagyoooon finooom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!