Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell puncsos vajkrémet...

Hogy kell puncsos vajkrémet csinálni?

Figyelt kérdés
Ennyit tudok róla kb : a kimért tejet ketté szedjük, az egyik részéhez adunk kristálycukrot és a pudingport csomómentesre keverjük, a másikat felforralom és porcukrot? adok hozzá azt hiszem, ha forr összeöntöm őket és hagyom kihűlni.Margarint porcukorral habosítok a kihűlt pudingot hozzáadom, és ebbe mehet a rum?Valaki javítson ki hogy mit tudok rosszul mert nem vagyok biztos a receptben :) előre is ksözi
2012. máj. 22. 23:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Alufóliába hengergeted, és be a hűtőbe, Édes bundáskenyérre szeletekben rá teheted.
2012. máj. 22. 23:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Jól tudod. Mehet bele rum v. rumaroma, mazsola is ha szereted.

/maszatka/

2012. máj. 23. 05:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:

annyi, hogy a forralni való tejhez add a kristálycukrot, hisz a hideg tejben nem fog felolvadni, szóval cseréld meg a kristály és a porcukrot, amúgy minden stimm

vigyázz le ne égjen :)

2012. máj. 23. 10:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm sokat segítettetek:)
2012. máj. 23. 19:50
 5/7 A kérdező kommentje:
és a rumot azt a legvégén kell hozzáadni?
2012. máj. 23. 19:58
 6/7 anonim ***** válasza:
igen :)
2012. máj. 23. 21:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi köszi :)
2012. máj. 24. 19:22

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!