Kóstolta már valaki a francia Macaron nevű édességet? (süti)
Figyelt kérdés
Stb.
Valahogy megállt rajta a szemem, elég gusztának néz ki. Állítólag otthon is el lehet készíteni, bár azt mondják, a bolti jobb minőségű, de nem tudom.
Kóstolta már valaki? Milyen? száraz vagy puha fajta? Milyen krémek vannak benne?
Egyáltalán finom, vagy átlagos? :)
2012. máj. 16. 13:53
11/13 H.M.ia válasza:
Egyébként épphogy a külseje roppan, aztán puha tészta, végül a krém.... Több ízben is kóstoltam, inkább a gyakran előfordulókat; csoki, kávé, málna, citrom, pisztácia, vanília. Ezenkívül likőröset vettem még, az nem volt egy nagy szám. A különlegesebb ízekhez, mint menta, rózsa, ibolya, valamint a fűszeresekhez és sósakhoz nem volt bátorságom. De nem csalódtam. :)
12/13 anonim válasza:
Nagyon nagyon finom, és különleges és abszolút nagyon jól is mutat. viszont tényleg nem olcsó. szerintem néha azért megengedheti magának az ember plusz legalább egyszer érdemes megkóstolni. Házilag ne állj neki! Majdnem hogy képtelenség finom és jó macaron-t otthon elkészíteni.. tapasztalat! :-)
13/13 anonim válasza:
Én már kóstoltam és nagyon finom. Az én kedvencem a málnás-levendulás, de a többi is nagyon finom. Én sem ajánlom az otthoni elkészítést, mert tényleg nagyon nehéz. Én még a Macaronnapot javaslom neked, ott talán egy kicsit olcsóbban lehet kapni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!