Nagyon finom, kívül ropogós, belül kérmes, mi szoktunk sütni.
2012. máj. 16. 14:19
4/13 anonim válasza:
Solymáron a Zazzie cukrászdában tuti van, láttam. Még nem kóstoltam. Drága. Más drágaságot vettem inkább ugyanott. Tény és való, nagyon finom volt, de ezt a pénztárcám nem engedi meg gyakran.
2012. máj. 16. 14:19
5/13 A kérdező kommentje:
Hát sajnos én nem budapesti vagyok, a nyugati határ mentén lakok. :(
2012. máj. 16. 14:46
6/13 A kérdező kommentje:
Jah meg olvastam...otthon elkészíteni borzasztóan nehéz, meg nem lehet azért mindenhol mandulalisztet sem venni stb...:S
2012. máj. 16. 14:47
7/13 anonim válasza:
Ha csak a mandulaliszten múlna... az csak száraz,héjazott mandula, porrá őrölve.bonyolult és drága mindenképpen. legalábbis nekem.
csak egyszer kóstoltam, annyit nem ér, amennyibe kerül.
2012. máj. 16. 16:54
8/13 A kérdező kommentje:
hát jah mondjuk olvastam, hogy itt Mo.-n legolcsóbban is 100 FT/darab annyit mondjuk nem ér egy olyan kis darab....
Van olyan sütemény akkor ami jobban megéri, könnyebb elkészíteni és finom?:)
(pudding stb)
Vagy nincs? :/
2012. máj. 16. 17:00
9/13 anonim válasza:
Nem nehéz a sütése, tini gyerekeim, akik még alig főznek, tökéletesre megsütötték!
Én itthon próbáltam sütni, de a sütő beosztása miatt (merthogy nincs rajta beosztás) nem sikerült túl jól... persze azért így is elfogyott :) Pár hete volt szerencsém az Igazival találkozni Franciaországban, jól fel is pakoltam belőle, hogy a családom is megízlelhesse ezt a csodát. Igaz, hogy apró és drága (cukrászdában rendkívül, de bevásárlóközpontban már földközelibb), de az a mennyei íz megérte az árát (mindkét esetben). Csak ajánlani tudom, megér egy, vagy inkább több próbát ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!