Milyen tortát süssek?
Figyelt kérdés
Nem sokára ittlesz anyukám szülinapja és szeretnék tortát sütni neki, de semmi ötletem nincs hogy milyen legyen. Tudnátok segíteni?2012. máj. 15. 14:24
2/6 anonim válasza:
Én vasárnap feketeerdő tortát csináltam szülinapra, mindenkinek nagyon ízlett, igaz elég sokat kellett vacakolni vele és rengeteg mosogatnivaló volt utána, de megérte.
3/6 anonim válasza:
én ezt csináltam csak meggyel. Nagyon finom lett.. :) és csak egy napra tettem be a hűtőbe, de már az is elég volt neki :)
4/6 anonim válasza:
Milyen ízeket szeret az Anyukád?
Az enyém nem annyira tortás, így hatalmas krémest csináltam neki idén, és porcukorral belerajzoltam az évek számát a tetejére. Azelőtt egy nagy profiterol tálat készítettem, annyi gombóccal, ahány éves volt. De csináltam már méterest is, ami annyi cm volt amilyen idős volt. (Mondjuk az én Anyumat érzékenyen érinti a gyertyák száma, ezért kerüljük, ahogy tudjuk.)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó: Anyukám szereti a krémest, meggyest, csokisat, a gyüm. tortákat szinte minden tortát szeret kivéve a zseléset
2012. máj. 15. 15:14
6/6 DJDJ válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!