Holnap azaz június 27. -én kirándulni megyünk Pestre barátnőmékkel, nem tudom milyen kaját vigyek, amit egész nap tudok enni. Van valami jó ötletetek?
Most nem ilyen sütire gondolok, hanem olyanra amit anya most meg bír csinálni, és holnap én meg el tudom vinni magammal, mert ma ott alszok barátnőméknél, akikkel megyünk hajnalba.
Van valami ötletetek?
Ha lehet minél gyorsabban írjatok vissza, köszi.XD
Szio!
Mi szendvicseket szoktunk csinàlni ha kiràndulni megyünk, ilyen idöben inkàbb szàraz szalàmisat, paprikàval! Mert a többi zöldség megfonnyad, ha nincs hütötàskàban! Mi is elôzônap csinàljuk, be a hütöbe, reggel csak el kell pakolni! Bàr elég rossz idöt mondanak a hétvégére, biztos hogy most akartok kiràndulni? :)
Huhh köszönöm szépen a válaszokat.
és igen biztos hogy most akartunk/akarunk kirándulni.=)
Kirándulás megvolt, kaját az útra nem vittem, Debrecenben megálltunk, ott ebédeltünk a Forum-ba, aztán vettünk kiflit, kenyeret, vajat, meg ilyeneket és azokból csináltunk szendvicset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!