Padlizsánkrémet csinálnék, és megsütöttem a padlizsánt, kettévágtam és barna volt a belseje. Ez baj?
Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 15:44
1/1 anonim válasza:
Nem baj, barnának kell lennie! Lehetőleg ne nyúlj hozzá fém eszközzel, inkább fát, vagy műanyagot használj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!