Málnalekvárnál komolyan át kell passzírozni a málnát?
Figyelt kérdés
Állítólag azért hogy a mag ne kerüljön bele. Ti maggal csináljátok? Én úgy képzeltem,hogy felfőzöm, előtte turmixolom kicsit, és a magokkal nem nagyon foglalkozom. Az annyira zavaró lenne?2009. jún. 23. 11:35
1/6 anonim válasza:
Rengeteg magja van és sokan nem szeretik.Én például nem tudom megenni maggal, nagyon rossz. De a legtöbben nem foglalkoznak vele.
2/6 anonim válasza:
igen, nagyon sok és nagyok a magok benne. ha nem szeded ki, akkor befőző cukorral készítsd, mert nagyon híg lesz. Engem nem zavar a mag, de ha sütibe kerül, akkor nem éppen előnyös. érdemes bajlódni a paszírozással:) a csipkebogyót is így szoktam.
3/6 anonim válasza:
Nem kell komolyan passzírozni, nevethetsz közben:)))
Van aki átpasszírozza, van aki nem. én pl. nem szoktam, mert mi pont azt szeretjük, hogy benne vannak a magok, mint az igazi málnában. De ha érzékenyebb gyomrú vagy idősebb vagy gyerek is eszi, akkor általában szokás átpasszírozni, de egyáltalán nem kötelező. Úgy is teljesen rendben van, ahogy írtad.
4/6 anonim válasza:
Nincs az az isten, hogy én öt kg málnát átpaszírozzak. Kb ennyiből szoktam lekvárt főzni, minden évben, de én soha nem passzírozom. Elvétve szokott a fogam közé akadni.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, hát még nem tudom mi lesz. Eredetileg nem akartam passzírozni, a meló miatt.. De már nem tudom.. Lehet hogy mégis. Az eperlekvárnál nem gondolkodtam ennyit mint ennél, pedig abban is vannak magok.
2009. jún. 23. 12:22
6/6 anonim válasza:
Mi mindig átpasszírozzuk, mert anyu nem bírja a magokat, a málna meg az eper apró magjaitól mindig nagyon görcsöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!