Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Málnalekvárnál komolyan át...

Málnalekvárnál komolyan át kell passzírozni a málnát?

Figyelt kérdés
Állítólag azért hogy a mag ne kerüljön bele. Ti maggal csináljátok? Én úgy képzeltem,hogy felfőzöm, előtte turmixolom kicsit, és a magokkal nem nagyon foglalkozom. Az annyira zavaró lenne?
2009. jún. 23. 11:35
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
Rengeteg magja van és sokan nem szeretik.Én például nem tudom megenni maggal, nagyon rossz. De a legtöbben nem foglalkoznak vele.
2009. jún. 23. 11:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
igen, nagyon sok és nagyok a magok benne. ha nem szeded ki, akkor befőző cukorral készítsd, mert nagyon híg lesz. Engem nem zavar a mag, de ha sütibe kerül, akkor nem éppen előnyös. érdemes bajlódni a paszírozással:) a csipkebogyót is így szoktam.
2009. jún. 23. 11:45
 3/6 anonim ***** válasza:
98%

Nem kell komolyan passzírozni, nevethetsz közben:)))

Van aki átpasszírozza, van aki nem. én pl. nem szoktam, mert mi pont azt szeretjük, hogy benne vannak a magok, mint az igazi málnában. De ha érzékenyebb gyomrú vagy idősebb vagy gyerek is eszi, akkor általában szokás átpasszírozni, de egyáltalán nem kötelező. Úgy is teljesen rendben van, ahogy írtad.

2009. jún. 23. 11:46
 4/6 anonim ***** válasza:
96%
Nincs az az isten, hogy én öt kg málnát átpaszírozzak. Kb ennyiből szoktam lekvárt főzni, minden évben, de én soha nem passzírozom. Elvétve szokott a fogam közé akadni.
2009. jún. 23. 12:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, hát még nem tudom mi lesz. Eredetileg nem akartam passzírozni, a meló miatt.. De már nem tudom.. Lehet hogy mégis. Az eperlekvárnál nem gondolkodtam ennyit mint ennél, pedig abban is vannak magok.
2009. jún. 23. 12:22
 6/6 anonim válasza:
Mi mindig átpasszírozzuk, mert anyu nem bírja a magokat, a málna meg az eper apró magjaitól mindig nagyon görcsöl.
2009. jún. 23. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!